خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

قیمت مرغ در روزهای آینده کاهش می‌یابد

قیمت مرغ در روزهای آینده کاهش می‌یابد به گفته مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت مرغ در روزهای آینده کاهش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدعلی کمالی سروستانی مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: با توجه به واردات تخم مرغ نطفه دار، تعداد جوجه ریزی در آبان قابل توجه است که نتایج آن از اواخر آذر در بازار مشخص است چرا که میزان استحصال گوشت مرغ از دوره آبان تا اواسط آذر بالاتر خواهد بود.

وی افزود: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی تا پایان آبان به ۱۲۵ تا ۱۲۶ میلیون قطعه برسد که از این میزان ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزار تن گوشت مرغ استحصال می شود.

کمالی سروستانی با اشاره به اینکه کمبودی در بازار مرغ نداریم، بیان کرد: در حال حاضر مرغ به میزان کافی در بازار است، اما مقداری خارج از شبکه توزیع می شود.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت ۳۱ هزار تومانی به ازای هر کیلو گوشت مرغ را منطقی دانست و گفت: در چند روز اخیر قیمت جوجه نوسان شدیدی داشته است، درحالیکه در محاسباتی که قبلا انجام دادیم، قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده با جوجه ۶ هزار تومانی ۱۹ هزار و ۹۰۰ تا ۲۰ هزار تومان است، اما در صورت عرضه جوجه با نرخ بالای ۶ هزار تومان تا ۲۱ هزار تومان می رسد.

وی ادامه داد: علی رغم آنکه در مهرماه میزان جوجه ریزی بالا نبوده است، اما برخی استان ها همچون خراسان رضوی با تراکم مرغ برای فروش مواجه شدند که همین امر منجر به ثبات قیمت در بازار شده است.

کمالی سروستانی در واکنش به حذف قطعه بندی مرغ گفت: قطعه بندی نیاز بازار است و نمی توان آن را حذف کرد چرا که برخی افراد تنها به سبب ارزان بودن خواستار خرید بال هستند و نباید خرید مرغ کامل را به آنها تحمیل کرد و به عبارت دیگر دولت نباید مشکلات نظارت را بر دوش مردم بگذارد و مسیرها و شیوه های نظارتی را باید تغییر دهد.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قطعه بندی مرغ از منظر شرعی و قانونی اشکالی ندارد، بیان کرد: براین اساس نمی توان جلوی قطعه بندی را به سبب ضعف در نظارت ها گرفت.

وی در پایان درباره آینده بازار مرغ گفت: با توجه به افزایش جوجه ریزی و عرضه مرغ پیش بینی می شود که قیمت در آذر ماه روند نزولی به خود بگیرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار